sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Steve Irwin [1962-2006]


Eram prin septembrie, tocmai trebuia sa incep scoala, in clasa a 8'a parca si mi'a zis nu mai stiu cine pe mess ca a murit "ala cu crocodilii de pe Animal Planet". Sincer, nu prea ma uit pe Animal Planet mai deloc, dar daca era o emisiune la care as fi lasat cand treceam peste AP schimband canalele, era Crocodile Hunter Diaries... Cand mi'a zis ca a murit, credeam ca'i vreo alta gluma de'aia obosita [am primit si mass-uri ca a murit Eminem, ca a murit nu stiu cine etc :)) ], dar dupa aia am cautat pe net, si mi'a zis si taica'miu cand a venit de la servici ca e adevarat.
Stiu ca toate astea s'au intamplat de mult, dar vroiam doar sa pun un post ca sa am ceva si despre unul din cei mai rulanti oameni :D [click pe pozele de mai jos pentru a le mari] .

Stephen Robert Irwin (n.22 februarie 1962 – d. 4 septembrie 2006) a devenit cunoscut datorită documentarelor sale de pe Discovery ("The Crocodile Hunter") şi a filmelor artistice în care a jucat. Acesta încetat din viaţă în nordul Australiei, într-un accident subacvatic. În dimineaţa de luni, 4 septembrie 2006, a fost înţepat în piept de o pisică de mare; Stephen Irwin se afla în largul portului Douglas, la nord de Cairns Australia, unde lucra la un documentar despre lumea submarină. Steven Irwin este cunoscut drept un entuziast al faunei sălbatice.
Sursa sa de inspiraţie a fost tatăl său Bob, un expert în animale salbatice specializat în herpetologie. Mama sa, Lyn Irwin, a lucrat toată viaţa pentru reintegrarea animalelor în natură. După ce s-au mutat în Qweensland, Bob şi Lyn au fondat "Reptile and Fauna Park", unde spre deosebire de alţi copii, Steve a trăit fericit printre şerpi, crocodili şi varani.

Irwin a filmat 46 de documentare care au fost difuzate de postul TV Animal Planet, precum şi peste 20 de episoade din "The Crocodile Hunter Diaries".

Steve a fost poate singurul om admirat în egală măsură de bătrâni şi copii, de muncitori şi directori, de bogaţi şi săraci, de preoţi şi infractori, de creştini, evrei şi musulmani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga !